Follow us

Σαν δύο σταγόνες νερό | Όλες οι φορές που η Χριστιάνα Μπέτα μας θύμισε τη μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου

Οι φωτογραφίες που η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Χριστιάνα Μπέτα μοιάζουν περισσότερο από ποτέ.

MissBloom TEAM
Χριστιάνα Μπέτα Instagram

Είναι γεγονός πως η Νατάσα Θεοδωρίδου αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή. Παρά την τεράστια επιτυχία της, όμως, η ίδια φρόντιζε πάντοτε να κρατά μία ισορροπία στα προσωπικά και τα επαγγελματικά της, αποτέλεσμα της οποίας είναι η πολύ δεμένη της σχέση με τις πανέμορφες κόρες της, Ανδριάννα Φουστάνου και Χριστιάνα Μπέτα. Ιδιαίτερα με τη μεγαλύτερη κόρη της, Χριστιάνα, πέρα από την αγάπη που τις ενώνει, τις συνδέει και μία καταπληκτική ομοιότητα στην εμφάνιση.

Γεννημένη το 1994, στον πρώτο γάμο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, η ταλαντούχα Χριστιάνα σπούδασε Νομική και έπειτα θέλησε να εξερευνήσει την πιο καλλιτεχνική της πλευρά, δημιουργώντας πίνακες-έργα τέχνης.

Η καλλιτεχνική της φύση και το παρουσιαστικό της είναι στοιχεία που, αναμφίβολα, έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της. Ειδικότερα το χαμόγελο, αλλά και το βλέμμα μοιάζουν σαν "φωτοτυπία" από το πρόσωπο της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Με τους λογαριασμούς μαμάς-κόρης στο Instagram να είναι ιδιαίτερα ενεργοί, εμείς εντοπίσαμε τις φωτογραφίες στις οποίες οι δύο γοητευτικές γυναίκες μοιάζουν περισσότερο από ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ