Follow us

Σαν να μην πέρασε μία μέρα | Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει 15 χρόνια πριν με εντυπωσιακό μαύρισμα και πιο σκούρα μαλλιά

15 χρόνια πριν η Ζέτα Μακρυπούλια, το ίδιο όμορφη όπως και σήμερα, πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια NDP

Τη Ζέτα Μακρυπούλια τη γνωρίσαμε ως ηθοποιό στα '00s με συμμετοχές σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές παραγωγές στον κινηματογράφο, αλλά και στην τηλεόραση. Αποκορύφωμα αυτών ήταν, φυσικά, το "Παρά 5", η εμβληματική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία η ηθοποιός υποδύθηκε την "Αμαλία", έναν ρόλο που αγκάλιασε ιδιαιτέρως το ελληνικό κοινό.

Πλέον, η ίδια διανύει ακόμη μία επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, αυτή τη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας της εκπομπής "Ρουκ Ζουκ", που όπως αποδεικνύεται της ταιριάζει εξίσου. Το ταλέντο της, όμως, δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό της που παραμένει αναλλοίωτο μετά από δεκαετίες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν και είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες στη showbiz. Ξανθιά, γαλανομάτα, καλλίγραμη και με προσωπικό στιλ, αποπνέει κομψότητα σε κάθε της εμφάνιση. Σε φωτογραφίες της που "ξεθάψαμε" από το μακρινό 2008, φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Σαν να μην πέρασε μία μέρα | Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει 15 χρόνια πριν με εντυπωσιακό μαύρισμα και πιο σκούρα μαλλιά

Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς η παρουσιάστρια παραβρέθηκε σε θεατρική παράσταση, φορώντας ένα αέρινο μάξι φόρεμα με print, το οποίο αναδείκνυε ιδανικά το μαύρισμά της, και, αναμφίβολα, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Ζέτα Μακρυπούλια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ