Follow us

Νατάσα Παζαΐτη | Μαυρισμένη, με ονειρεμένο λευκό φόρεμα, στο Ηρώδειο το 2007

Η Νατάσα Παζαΐτη σε μία από τις πιο αξιομνημόνευτες καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Νατάσα Παζαΐτη NDP

Η Νατάσα Παζαΐτη ανέκαθεν συγκαταλεγόταν ανάμεσα στις πιο γοητευτικές συζύγους πολιτικών. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Καραμανλή από το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Η ίδια είναι γιατρός και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αφού προτιμά και εκείνη, αλλά και η οικογένειά της, να κρατούν ένα χαμηλό προφίλ.

Μέσα στα χρόνια που την γνωρίζουμε, η 56χρονη έχει εξελιχθεί αρκετά στιλιστικά, ωστόσο πάντοτε απέπνεε μία αβίαστη κομψότητα με τις εμφανίσεις της, ενώ ανεξαρτήτου περίστασης, εμπιστευόταν ανελλιπώς την προσωπική της αισθητική.

16 χρόνια πριν, το 2007, η Νατάσα Παζαΐτη δημιούργησε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα και "φρέσκα" looks της. Πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι αυτού του έτους, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή παραβρέθηκε στη συναυλία της Λιβανέζα καλλιτέχνιδος, Φεϊρούζ, με ένα ντύσιμο που άρμοζε απόλυτα στην εποχή και αναδείκνυε το μαύρισμά της.

Νατάσα Παζαΐτη | Μαυρισμένη, με ονειρεμένο λευκό φόρεμα, στο Ηρώδειο το 2007

Ολόλευκο φόρεμα, λίγο πάνω από το γόνατο, με κεντητές λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, χρυσό statement βραχιόλι, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, σανδάλια και ένα χρυσό τσαντάκι ολοκλήρωναν άρτια την καλοκαιρινή εμφάνιση της κατάξανθης και μαυρισμένης Νατάσας Παζαΐτη.

Νατάσα Παζαΐτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ