Follow us

Βασίλης Μουντάκης | Ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου μόλις παντρεύτηκε στο Las Vegas (εικόνες)

"Ό,τι συμβαίνει στο Las Vegas, μένει στο Las Vegas..."

MissBloom TEAM
Μελίνα Ασλανίδου Instagram

"Ό, τι συμβαίνει στο Las Vegas, μένει στο Las Vegas...", σημείωσε ο Βασίλης Μουντάκης στη λεζάντα του φωτογραφικού άλμπουμ από τον γάμο του που ανήρτησε στα social media πριν από λίγες ώρες. Ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου, τρία ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια, επέλεξε να ενώσει τη ζωή του με τη νέα του σύντροφο σε μία φαντασμαγορική τελετή στο Las Vegas.

Μελίνα Ασλανίδου "Έχω υπάρξει και αρραβωνιασμένη. Είναι κάτι που δεν θέλω να το βγάλω πολύ προς τα έξω"

O 40χρονος κομμωτής, που τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί σχέση με την Ειρήνη Βουγιούκαλακη, ταξίδεψε με την αγαπημένη του μέχρι την Αμερική κάνοντας ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι για τον γάμο τους ο οποίος φυσικά τελέστηκε εκεί. Οι δυο τους ανήρτησαν στα social media πολλές φωτογραφίες ενώ δέχθηκαν πλήθος ευχών από τους followers τους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ειρήνη Βουγιούκαλακη είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ωστόσο η ίδια έχει κάνει την εμφάνισή της και στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, η σύντροφος του Βασίλη Μουντάκη είχε συμμετάσχει στη σειρά του Mega "Κομάντα και Δράκοι" ενώ είχε πάρει μέρος και στο "Deal".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ