Follow us

Γιάννης Αϊβάζης | "Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη, το έφερε το αγόρι στο σπίτι"

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για το πώς βιώνει η 15χρονη κόρη του την εφηβεία.

MissBloom TEAM
Ισμήνη Αιβάζη NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Αλέξη Μίχα για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Μαρία Κορινθίου, αλλά και στη μονάκριβη κόρη τους, Ισμήνη Αϊβάζη.

H πανύψηλη Ισμήνη Αϊβάζη χορεύει με τον μπαμπά της στο Tik Tok και γίνονται viral

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε ζηλεύουν ο ένας τον άλλον ενώ υπογράμμισε πως περνάνε δύσκολα τώρα που η κόρη τους είναι στην εφηβεία. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε πως είναι δίκαιος μπαμπάς ενώ αποκάλυψε πως η 15χρονη κόρη τους έφερε στο σπίτι και το αγόρι της.

"Υπάρχει ζευγάρι που σε τόσα πολλά χρόνια κοινής πορείας να μην έχει έρθει σε σύγκρουση; Το θέμα είναι κατά πόσο εσύ θα κάνεις ένα βηματάκι πίσω, ένα βηματάκι εμπρός, θα ρίξεις τον εγωισμό σου…. Και οι δυο κάνουμε υποχωρήσεις γιατί η σχέση μας είναι ειλικρινής. Δε μπορούμε να σκεφτούμε σίγουρα τη ζωή του ο ένας χωρίς τον άλλο. Δεν ζηλεύουμε μεταξύ μας…"

"Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη. Είμαι δίκαιος μπαμπάς. Η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Το έφερε το αγόρι στο σπίτι. Αντέδρασα όπως ένας νορμάλ άνθρωπος. Κόβεις από πάνω μέχρι κάτω, ελέγχεις παρέες, πράγματα, και μετά το παίρνεις απόφαση και λες ότι το παιδί πρέπει να πάθει για να μάθει ή να μάθει για να προστατευτεί.", δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ