Follow us

Ορέστης Τζιόβας | "Είπα ότι είμαι bisexual γιατί σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας"

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του ενώ τόνισε πως δε μετανιώνει για καμία από τις δηλώσεις που έχει κάνει.

MissBloom TEAM
Ορέστης Τζιόβας NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη σεξουαλικότητά του.

Ορέστης Τζιόβας | "Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια"

Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε τον λόγο για τον οποίο αποκάλυψε ότι είναι bisexual, λέγοντας χαρακτηριστικά πως επιθυμούσε με κάποιον τρόπο να βάλει το δικό του ληθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας. Ο ίδιος μάλιστα, τόνισε μεταξύ άλλων πως δε μετανιώνει για καμία από τις δηλώσεις που έχει κάνει ενώ δήλωσε πως είναι πολλοί οι άνθρωποι γύρω του που του λένε να μη μιλάει.

"Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει. Την εμπιστεύομαι την παρόρμηση. Τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου δεν τα μετανιώνω, γενικά το βρίσκω πολύ λάθος να μετανιώνω για πράγματα."

"Δεν θέλω να αναφερθώ στη δήλωσή μου για τις bisexual ανησυχίες. Έχω πει πάρα πολλά γι' αυτό. Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας και έγινε ακριβώς, όπως το ήθελα. Τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους που μου είπαν "μπράβο που μιλάς" μου αρκούν και είμαι πολύ καλά με αυτό. Υπάρχουν φυσικά και φίλοι μου που μου λένε, "τι θες και μιλάς;", αλλά εντάξει, ο καθένας όπως θέλει."

"Δεν το σκέφτηκα καν. Ας με αντιμετωπίσει ο καθένας όπως θέλει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπισή του, για την πράξη του και τις απόψεις του. Αν δεν συμφωνούμε, καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μη δουλεύουμε και μαζί. Στη δουλειά μας είναι σπάνιο να βρεις ευθείς ανθρώπους.", δήλωσε ο Ορέστης Τζιόβας.

Δες εδώ τη συνέντευξη του ηθοποιού :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ