Follow us

Φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη | Καταστράφηκε ολοσχερώς τo μαγαζί του συζύγου της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη

"Έβλεπα και εγώ τις εικόνες με τον καπνό, ήταν τρομακτική η φωτιά...", δήλωσε η Μάρα Δαρμουσλή.

MissBloom TEAM
Μάρα Δαρμουσλή και οικογένεια Instagram

Φωτιά ξέσπασε στις 04:30 τα ξημερώματα σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, με τη φωτιά να επεκτείνεται και σε διπλανή πολυκατοικία. Το μαγαζί εστίασης φαίνεται πως καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ένας εγκαυματίας.

Θανάσης Ευθυμιάδης για "Ντόλτσε Βίτα" | "Zούσα μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, στα όρια της κατάθλιψης, σκούπιζα τα δάκρυά μου πριν από αρκετές σκηνές"

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό πριν από λίγη ώρα, το εστιατόριο ανήκει στον σύζυγο της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη. Η ίδια μάλιστα, έκανε δηλώσεις σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Το Πρωινό" λέγοντας μεταξύ άλλων πως έμαθε τι συνέβη από την τηλεόραση.

"Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος."

"Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς."

"Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα και εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων."

"Δεν έχω, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μισή η οικογένειά μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει.", δήλωσε η Μάρα Δαρμουσλή στον Θάνο Βάγιο.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ