Follow us

Βίκυ Καγιά | "Αν με δυσκόλεψε ότι ο Ηλίας είχε ήδη παιδιά; Ξαφνικά βρέθηκα με δύο παιδιά, δεν ήξερα από πού να φύγω, τι να κάνω"

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τον σύζυγό της, τα θετά παιδιά της αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα μέσα στην οικογένειά της.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή "Super Katerina" και την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία, μεταξύ άλλων, "άγγιξε" πιο προσωπικά θέματα που αφορούν την οικογένειά της, τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά αλλά και τα θετά της παιδιά από τον πρώτο γάμου του συζύγου της.

"Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα" είπε αρχικά το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Ωστόσο, παραδέχθηκε τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στην αρχή της σχέσης της με τον Ηλία Κρασσά: "Στην αρχή με δυσκόλεψε αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τι σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά. Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε σε αυτόν, είναι το πόσο εξαιρετικός μπαμπάς είναι".

Όσο για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητα στην οικογενειακή της ζωή, η ίδια είπε: "Προστατεύω τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχοσύνθεσή τους από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή τα δέντρα. Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα… Δε θα είχε πρόβλημα η Μπιάνκα να γίνει μοντέλο. Ο Ηλίας δε θα το ήθελε αυτό".

Βίκυ Καγιά | "Αν με δυσκόλεψε ότι ο Ηλίας είχε ήδη παιδιά; Ξαφνικά βρέθηκα με δύο παιδιά, δεν ήξερα από πού να φύγω, τι να κάνω"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ