Follow us

Ευαγγελία Μουμούρη | "Μας μπαστακώθηκες τελικά" - Η απάντηση της κόρης του συντρόφου της μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με την κόρη του συντρόφου της, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

MissBloom TEAM
Ευαγγελία Μουμούρη - Αλέξανδρος Μαμμόπουλος NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεγουλόπουλου στην ΕΡΤ, βρέθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη η οποία έδωσε μία σπάνια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ίδια, όπως ανέφερε στην εκπομπή, ποτέ δεν επιζητούσε τον γάμο στη παραδοσιακή μορφή του. Έτσι, με τον σύντροφό της υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, μετά από 11 χρόνια σχέσης. Μετά από το γραφείο του συμβολαιογράφου, επέστρεψαν στο σπίτι και το ανακοίνωσαν και στην κόρη του: "Μετά πήγαμε σπίτι και δεν κάναμε τίποτα. Πήραμε τηλέφωνο στο παιδί, της είπαμε ότι παντρευτήκαμε κι η Μαρίνα λέει "α εντάξει μας μπαστακώθηκες τελικά". Τη Μαρίνα την γνωρίζω από 9 χρονών και τώρα είναι 23. Μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη μου έδωσε τον γονεϊκό ρόλο. Δεν θα τον ζητούσα ποτέ. Κάποια στιγμή παλιότερα μου έλεγε γιατί δεν μένετε μαζί; Εκείνη μας το είπε. Με τα χρόνια έφτασε κάποια στιγμή στο θέατρο κι είπε θέλω να δω την μαμά μου".

Όσο για τον ρόλο που χρειάστηκε να αναλάβει ως μητριά στην κόρη του συζύγου της, η ηθοποιός είπε: "Δεν είμαι η μητέρα της, έχει μητέρα και γονείς. Αλλά τον ρόλο που παίζουμε οι δυο μας, γιατί πρώτη φορά έχω κόρη, προγονή; Κι εκείνη πρώτη φορά έχει δεύτερη μητέρα; Μητριά; Δεν ξέρω πως το λένε. Βλέπω μια σχέση που δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτό. Φτιάχνουμε την σχέση μας και χώρια από τον Αλέξανδρο και μαζί, οπότε δεν ξέρω πως είναι διαφορετικά".

Ευαγγελία Μουμούρη | "Μας μπαστακώθηκες τελικά" - Η απάντηση της κόρης του συντρόφου της μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ