Follow us

H Selena Gomez υποστήριξε δημόσια την Hailey Bieber για να σταματήσουν να της στέλνουν θανατικές απειλές

Η δημόσια υποστήριξη της Selena Gomez στη Hailey Bieber δίνει τέλος στην "κόντρα" τους

MissBloom TEAM
Selena Gomez Hailey Bieber Splash News/ Ideal Images

Η ιστορία της Selena Gomez και του Justin Bieber είναι μία ιστορία με πολλά και διαφορετικά κεφάλαια τα οποία οι θαυμαστές τους θυμούνται πολύ καλά και αναλυτικά.

Συγκεκριμένα η Selena Gomez βρισκόταν για χρόνια σε σχέση με τον τραγουδιστή με αρκετά on & offs στην σχέση τους και ενώ πολλοί πίστευαν πως θα καταλήξουν μαζί όπως και οι fans τους, ο Justin Bieber "άφησε" την Selena, όχι με τον πιο κομψό τρόπο, και λίγο μόλις καιρό μετά παντρεύτηκε την Hailey Bieber.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας εναντιώθηκαν στην Bieber στην οποία και έκαναν bullying και έστελναν επιθετικά μηνύματα. Αν και οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν πρόσφατα μαζί και κατέστησαν σαφές ότι "δεν έχουν κάτι να χωρίσουν" αλλά και ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι καλές οι θαυμαστές της Gomez δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν και πρόσφατα έστειλαν απειλητικά μηνύματα στην Hailey Bieber κάτι που την ώθησε στο να ζητήσει τη βοήθεια της Selena.

Σε ανάρτηση της η Selena Gomez υπερασπίστηκε την Hailey Bieber η οποία στη συνέχεια με τη σειρά της την ευχαρίστησε.

"Η Hailey Bieber επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε πως λαμβάνει απειλές για τη ζωή της, αρνητικότητα και μίσος. Τίποτα από αυτά δεν είναι αυτό που πρεσβεύω. Κανείς δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μίσος ή εκφοβισμό. Εγώ πάντα παλεύω για την καλοσύνη και πραγματικά, θέλω όλο αυτό να σταματήσει", έγραψε.

H Selena Gomez υποστήριξε δημόσια την Hailey Bieber για να σταματήσουν να της στέλνουν θανατικές απειλές

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανάρτηση του μοντέλου που την ευχαριστούσε.

"Θέλω να ευχαριστήσω τη Selena που μίλησε ανοιχτά, καθώς εκείνη και εγώ συζητάμε τις τελευταίες εβδομάδες πώς να ξεπεράσουμε αυτή τη συνεχιζόμενη κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και εμένα. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για όλους τους εμπλεκόμενους και εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν τόσο πολύ μίσος γύρω από αυτό, το οποίο είναι εξαιρετικά επιβλαβές. Ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας απίστευτος τρόπος για να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε κοινότητα, στιγμές όπως αυτή δημιουργούν μόνο ακραίο διχασμό αντί να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Τα πράγματα μπορούν πάντα να βγουν από το πλαίσιο ή να ερμηνευτούν διαφορετικά από ό,τι προορίζονταν. Όλοι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουμε και τι λέμε, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Στο τέλος, πιστεύω ότι η αγάπη θα είναι πάντα μεγαλύτερη από το μίσος και την αρνητικότητα και ότι υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να συναντάμε ο ένας τον άλλον με περισσότερη ενσυναίσθηση και συμπόνια''

Selena Gomez Hailey Bieber

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ