Follow us

Χάρις Αλεξίου: Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης της πρότεινε να παίξει τη γιαγιά

"Μμμ.. τη γιαγιά! Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη, ούτε την εγγονή. Αλλά τη γιαγιά …"

MissBloom TEAM
Χάρις Αλεξίου: Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης της πρότεινε να παίξει τη γιαγιά NDP Photo Agency

Με το "Maestro" να συνεχίζει το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο, καθώς από την περασμένη εβδομάδα οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο μπορούν να παρακολουθήσουν τον πρώτο κύκλο της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και ήδη να βρίσκεται αναμέσα στις δέκα πρώτες θέσεις του "TOP10" μη αγγλόφωνων σειρών του Netflix, η Χάρις Αλεξίου μέσω ενός συγκινητικού βίντεο θυμήθηκε πώς ξεκίνησε για εκείνη αυτό το ξεχωριστό ταξίδι.

Το Maestro που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο μέσα από τη συχνότητα του Mega και τον Δεκέμβριο έγινε μέρος του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, κατάφερε να ενταχθεί στην streaming υπηρεσία παγκοσμίως στις 17 Μαρτίου ως Maestro In Blue. Την Κυριακή, 19 Μαρτίου, μάλιστα, η σειρά βρέθηκε στην 8η θέση των προτιμήσεων στο Netflix σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύει το Flixpatrol.

Οπως δημοσίευσε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το Maestro in Blue καταλαμβάνει μια θέση στη λίστα με τις 10 μη αγγλόφωνες σειρές που προβλήθηκαν περισσότερο από τις 13 έως τις 19 Μαρτίου του 2023. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της πλατφόρμας, η σειρά έφτασε τις 7,3 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ