Follow us

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα 17α γενέθλια του γιου της φανερώνει πόσο ψηλός είναι

Οι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια του

MissBloom TEAM
Η φωτογραφία που ανέβασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα 17α γενέθλια του γιου της φανερώνει πόσο ψηλός είναι NDP Photo Agency

Ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Φίλιππος Πηλαδάκης έγινε 17 και η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στον λογαριασμό της στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η παρουσιάστρια έχει μία πολύ καλή σχέση τόσο με τον μεγαλύτερο γιο της Κώστα όσο και με τον εορτάζοντα Φίλιππο κάτι το οποίο είχε δηλώσει σε συνέντευξη της όταν είχε ερωτηθεί για το πως πέρασε την περίοδο της πανδημίας με τους δύο γιους της: "Είναι πολύ συνεργάσιμα κι ώριμα παιδιά, έχουν κατανοήσει όλη την κατάσταση και είναι πραγματικά τα φιλαράκια μου μέσα στο σπίτι, περνάμε πολύ ωραία. Μου έχει δοθεί κι εμένα ο χρόνος που δεν είχα πριν, να είμαι ακόμα περισσότερο μαζί τους. Τα παιδιά είναι ανεξάρτητα πια, αλλά έχουμε περισσότερο χρόνο να κάνουμε πράγματα παρέα"

Η καλή τους σχέση επίσης απεικονίζεται και στη φωτογραφία που ανάρτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα γενέθλια του Φίλιππου στην οποία τους βλέπουμε αγκαλιά και δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε πόσο ψηλός είναι ο 17χρονος. Στην ανάρτηση της γράφει: "Χρόνια πολλά φωτεινό αστέρι μου! Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος. Να ζεις με χαρά και αγάπη. Χαρά και αγάπη να σκορπάς και σε όλους γύρω σου. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τη καρδιά μου, που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι αυτός ο άνθρωπος που είσαι. Σε λατρεύω παιδί μου"

Δες τη φωτογραφία

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα 17α γενέθλια του γιου της φανερώνει πόσο ψηλός είναι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ