Follow us

Harry Styles - Emily Ratajkowski | Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά στο Τόκυο - Το viral video

Διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν σε σχέση με άλλους συντρόφους

MissBloom TEAM
Harry Styles - Emily Ratajkowski | Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά στο Τόκυο - Το viral video Splash News/ Ideal Images

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο το video που δείχνει τον Harry Styles και την Emily Ratajkowski να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε έναν κεντρικό δρόμο στο Τόκυο.

Το video, που κυκλοφόρησε η Daily Mail, ξάφνιασε τους πάντες καθώς δεν ήταν γνωστό το αν είχαν οποιαδήποτε σχέση ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον ποπ σταρ να είναι σε σχέση με την influencer Yan Yan Chan ενώ από την άλλη το μοντέλο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της με τον κωμικό Έρικ Άντρε στην οποία ήταν και οι δύο γυμνοί, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που τους ήθελαν να κάνουν dating.

Ανατροπή στα παραπάνω φέρνει το video της Daily Mail στο οποίο τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν φιλιά ενώ στηρίζονται επάνω σε ένα αυτοκίνητο χωρίς να δείχνουν να τους ενδιαφέρουν στο ελάχιστο τα αδιάκριτα βλέμματα ή το αν κάποιος τους αναγνωρίζει, κατά το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Harry Styles αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ιαπωνία λόγω της περιοδείας του "Love on Tour". Για την προσωπική του ζωή πηγή από το κοντινό του περιβάλλον είχε δηλώσει: "Ο Harry βλέπει κάποια. Καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της μετά το τσίρκο γύρω από τη σχέση του με την Olivia Wilde. Αλλά οι στενοί του φίλοι γνωρίζουν όλοι για το ειδύλλιο. Αν και είναι νωρίς, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά''.

Από την άλλη το μοντέλο το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης για τους διαφορετικούς συντρόφους της όπως ο Pete Davidson, o Jack Greer, o Eric Andre ενώ φήμες το φθινόπωρο την ήθελαν να βγαίνει με τον Brad Pitt.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ