Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Αυτή θα είναι η πρώτη της εμφάνιση on stage μετά τη γέννηση του γιου της

Όπως όλα δείχνουν, η pop τραγουδίστρια ετοιμάζεται για ένα δυνατό comeback.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα Instagram

Στις 7 Φεβρουαρίου η Ελένη Φουρέιρα έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ίδια αφιερώνει πλέον όλο της τον χρόνο στον μονάκριβο γιο της ωστόσο όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμη για το μεγάλο comeback.

Πίσω στην ρουτίνα της | Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε τη σκληρή γυμναστική, έναν μόλις μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ώρες, ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε πότε θα δούμε ξανά, και για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της, την Ελένη Φουρέιρα on stage. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε μέσα από την εκπομπή "Open Weekend" πως η πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου, στη σκηνή των MAD VMA 2023.

"Τα Mad VMA φέτος τα έχουμε προγραμματίσει για τις 19 Ιουνίου. Φέτος θα έχω κοντά μου μια ομάδα super host, μια ομάδα super παρουσιαστών, θα είναι πολλά άτομα και εξαιρετικά παιδιά που διαπρέπουν αυτή τη στιγμή στα social media, στο YouTube."

"Η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση Mad VMA. Αυτή είναι η διάθεση. Τώρα είναι στην ωραιότερη φάση της ζωής της, δεν το συζητώ, που είναι μαμάκα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το οξυγόνο της και έχει πολύ ανάγκη να το κάνει. Αυτό το καλοκαίρι θα κάνει πολύ ωραία πράγματα που θα ξεκινήσουν όπως δείχνουν όλα από τα MAD VMA 2023."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ