Follow us

Όλγα Μιχαλοπούλου | Η αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου, συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, είναι μία πανέμορφη ηθοποιός

Οι πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της ηθοποιού, Όλγα Μιχαλοπούλου, στον λογαριασμό της στο Instagram.

MissBloom TEAM
Όλγα Μιχαλοπούλου | Η αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου, συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, είναι μία πανέμορφη ηθοποιός Instagram

Η πρεμιέρα της νέας σειράς του Star "IQ 160" υπήρξε η αφορμή να αναδυθεί στην επικαιρότητα μία νέα ταλαντούχος ηθοποιός, η Όλγα Μιχαλοπούλου. Μάλιστα, την ίδια την έχουμε γνωρίσει και παλαιότερα μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά "Το αύριο μας ανήκει". Ωστόσο, οι ρόλοι της στη μικρή οθόνη δεν είναι ο μόνος λόγος που μπορεί το όνομα της 24χρονης να σου φαίνεται γνώριμο.

Η Όλγα είναι αδερφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου, συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με την οποία μάλιστα ο αγαπημένος σεφ απέκτησε πρόσφατα έναν γιο. Οι δύο αδερφές είναι ιδιαίτερα δεμένες μεταξύ τους, όμως εκτός του συναισθηματικού δεσμού τους, οι ίδιες ενώνονται και από μία καταπληκτική ομοιότητα στην εμφάνισή τους.

Με χαρακτηριστικό τους τα καταπράσινα μάτια και τα έντονα φρύδια, η Όλγα και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της ελληνικής showbiz, ενώ όπως φαίνεται είναι και από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της γενιάς τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ