Follow us

Selena Gomez και Zayn Malik το νέο ζευγάρι του Hollywood

Η Selena Gomez μετά από το δράμα με το ζεύγος Bieber, προχωρά την ζωή της και φαίνεται να ζει τον έρωτα της.

Selena Gomez Splash

Νέο ζευγάρι φαίνεται να υπάρχει στο Hollywood σύμφωνα με πηγές και αυτό δεν είναι άλλο από την Selena Gomez και τον Zayn Malik. Τον τελευταίο καιρό η Selena Gomez βρίσκεται στο προσκύνιο πολύ έντονα με αποτέλεσμα να είναι από τα πιο εξεζητημένα πρόσωπα στα social media. Πριν λίγο καιρό με μια ανάρτηση της Kylie Jenner ,η οποία είναι κολλητή φίλη της Hailey, ξεκίνησε ένας " πόλεμος" διότι θεωρήθηκε ότι έκαναν bullying στην Gomez για τα φρύδια της, γεγονός που το αρνήθηκαν.

Αυτό με την σειρά του οδήγησε σε άσχημα σχόλια και απειλές απέναντι στην Hailey Bieber. Αποφασίζοντας να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά με ένα story της η Gomez όπου παρακάλεσε να σταματήσει όλο το δράμα, συνέχισε να εστιάζει στην ψυχική υγεία και στην προσωπική της ζωή, κερδίζοντας ωστόσο ξανά την προσοχή.

Πηγές αναφέρουν πως η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, απολάμβανε μαζί με τον τραγουδιστή και πρώην σύντροφο του μοντέλου Gigi Hadid, ένα ρομαντικό δείπνο σε διάσημο εστιατόριο στο κέντρο της Νέας Υόρκης και ο έρωτας τους ήταν ολοφάνερος. Εδώ να πούμε ότι στις αρχές της δεκαετίας του 2010, η Gomez είχε ερωτηθεί ποιο μέλος των One Direction θα ήθελε περισσότερο να φιλήσει και εκείνη είχε απαντήσει τον Zayn.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ