Μαρία Ιωαννίδου | "Πέρασα καρκίνο και η Ναταλία Γερμανού δεν ήρθε ούτε απέξω"

Η Μαρία Ιωαννίδου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", στην οποία μίλησε για τον θάνατο του Φρέντυ Γερμανού, αλλά και τη σχέση της με την κόρη του και παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού.

Να θυμίσουμε ότι η 79χρονη παρέμεινε μαζί με τον σπουδαίο δημοσιογράφο μέχρι το τέλος της ζωής του, το 1999. Στη συνέντευξή της αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τις συζητήσεις που είχε με τον αείμνηστο Φρέντυ Γερμανό κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

"Ο Φρέντυ μου έλεγε τι θες με έναν μεγάλο και άρρωστο άνθρωπο, πήγαινε βρες κανένα τεκνό"", ενώ πρόσθεσε "Δεν τον βλέπω πλέον στον ύπνο μου… Όταν τον έβλεπα με συμβούλευε και μου κρατούσε συντροφιά. Μου είπε να μη βιάζομαι και θα ξανασυναντηθούμε".

Έπειτα, η ίδια εξέφρασε το παράπονό της για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Της έστειλα το βιβλίο μου και δεν έκανε καμία αναφορά. Εάν πείραξε κάτι την Ναταλία, ας με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Η Ναταλία τις τελευταίες ημέρες του πατέρα της με παρακάλεσε να τον αποχαιρετήσω εγώ, γιατί δεν άντεχε. Μου είπε "θα στο χρωστάω για πάντα"".

"Δεν μπορεί να περνάω καρκίνο και να μην περνάει ούτε απ'έξω", συνέχισε η ηθοποιός.