Follow us

"Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός, με αποκλήρωσε"

Η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη, αποκάλυψε πως αντέδρασαν οι γονείς της στην επιθυμία της να γίνει ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Μαρία Κωνσταντάκη | 'Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός, με αποκλήρωσε' NDP Photo Agency

Η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχθηκε τη Μαρία Κωνσταντάκη στο πλατώ της πρωινής εκπομπής της, "Ποιος είναι πρωινιάτικα". Η ηθοποιός, που φέτος επέστρεψε στη μικρή οθόνη με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά, "Έρωτας Φυγάς", αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από το παρελθόν της.

Αναφερόμενοι στους γονείς της, η ίδια αποκάλυψε "Οι γονείς μου έχουν ξεπεράσει την αξίωση του γάμου. Αυτό γινόταν σε μικρότερη ηλικία. Τώρα δεν τους ενδιαφέρει, έχουν την ανιψιά τους και είναι καλυμμένοι. Δεν μπορώ να κάνω οικογένεια για να είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει, γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός και να δουλεύω σε μπαρ".

"Σπούδαζα Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στην Αθήνα. Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι Ηπειρώτες, παντρεύτηκαν και κατέβηκαν στην Αθήνα για δουλειά. Στο ξεκούδουνο έρχεται η κόρη και τους λέει: εγώ θα γίνω ηθοποιός, θα δουλέψω στο μπαρ και θα πάρω και μηχανάκι. Ήταν πολλά τα χτυπήματα", είπε στη συνέχεια.

Όσο για την επιλογή της να μην κάνει παιδιά, η Μαρία Κωνσταντάκη εξομολογήθηκε: "Γύρω στα 27-28 είχα σκεφτεί ότι θα ‘θελα να κάνω ένα παιδί. Μόνη μου όμως, όχι με σύντροφο. Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και είπα ότι δεν θέλω ούτε παιδί. Θα ‘πρεπε όλοι οι άνθρωποι που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς να κάνουν ψυχοθεραπεία".

"Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός, με αποκλήρωσε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ