Follow us

"Έβλεπα ανθρώπους να καίγονται δίπλα μου κι εγώ έπρεπε να μεταδώσω την είδηση"

Η σοκαριστική αποκάλυψη του δημοσιογράφου, Κώστα Τσουρού, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

MissBloom TEAM
Κώστας Τσουρός | 'Έβλεπα ανθρώπους να καίγονται δίπλα μου κι εγώ έπρεπε να μεταδώσω την είδηση' NDP Photo Agency

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "After Dark" του Θέμη Γεωργαντά, και όπως αρμόζει στο concept του εξομολογητηρίου, ο δημοσιογράφος κλήθηκε να απαντήσει με ειλικρίνεια σε πιο δύσκολες και προσωπικές ερωτήσεις.

Μεταξύ αυτών, και η ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά, σχετικά με την δυσκολότερη στιγμή που έχει βιώσει ο δημοσιογράφος στην καριέρα του. Ο δημοσιογράφος ανακάλεσε τότε μία, πράγματι, σοκαριστική στιγμή που τον έχει στιγματίσει και η οποία συνέβη κατά τη διάρκεια κάλυψης ρεπορτάζ στις φωτιές της Ηλείας το 2007.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: "Πολλές είναι οι στιγμές και κυρίως στις ειδήσεις έχω βιώσει πολύ δύσκολες στιγμές. Για παράδειγμα, όταν έπρεπε να διαχειριστώ την φονική πυρκαγιά στην Ηλεία το 2007".

"Τότε ήμουν σαν ανταποκριτής εκεί και είχε τύχει να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που καίγονταν και πραγματικά δεν ξέρω πως το διαχειρίστηκα αυτό το πράγμα. Έπρεπε να βγω και ζωντανά και να μεταδώσω την είδηση από εκεί όπου δίπλα μου έβλεπα ανθρώπους να καίγονται. Δεν το έχω ξεχάσει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν το έχω ξεχάσει ποτέ, ποτέ, ποτέ και μου σηκώνεται η τρίχα και τώρα που το λέω". είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, προκαλώντας ανατριχίλα.

"Έβλεπα ανθρώπους να καίγονται δίπλα μου κι εγώ έπρεπε να μεταδώσω την είδηση"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ