Follow us

Κομψή και σέξι | Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε βραδινή έξοδο με την οικογένειά της

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό, και τα δύο τους παιδιά.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram @nancyzabetoglou

Μία σπάνια, δημόσια εμφάνιση έκανε χθες βράδυ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Πετρουλάκη, έχοντας στο πλευρό της όλη την οικογένειά της.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με μία βραδινή φούστα που θα μπορούσες να τη φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε μία βραδινή έξοδο

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό μαζί με τον σύζυγο της, Νάσο Γαλακτερό, αλλά και τα δύο τους παιδιά, Παύλο και Σοφία Γαλακτερού. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" επέλεξε για αυτή την εμφάνιση ένα κομψό μα και απόλυτα σεξι outfit, ενώ το πρόσωπό της έδειχνε πιο λαμπερό από ποτέ.

Πιο αναλυτικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εμφανίστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου φορώντας ένα ολόλευκο, κλασικό, λευκό πουκάμισο το οποίο συνδύασε με μία λαμπερή, μαύρη παντελόνα και ένα μαύρο σακάκι. Με λυτά τα μαλλιά της, και χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες, η παρουσιάστρια έλαμψε μπροστά στον φωτογραφικό φακό, όπως άλλωστε και όλη της οικογένεια.

Κομψή και σέξι | Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε βραδινή έξοδο με την οικογένειά της
Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστοπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ