Follow us

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κοζάρη | Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Όλα όσα έκανε γνωστά η Κατερίνα Καινούργιου, φίλη της Μαριλού Κοζάρη.

MissBloom TEAM
Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται στην Αίγινα - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου του NDP Photo Agency

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο Πάνος Μουζουρακης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύντροφος του, Μαριλού Κοζάρη, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί σύντομα με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ μόλις σήμερα, έγινε γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται στην Αίγινα - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου του

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έγινε γνωστό το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι αφού η παρουσιάστρια είναι κολλητή φίλη της Μαριλού Κοζάρη. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα αποκτήσει σύντομα ένα κοριτσάκι ενώ σημείωσε πως ο γάμος τους θα γίνει στην Αίγινα.

"Με καλό και καλότυχο. Η Μαριλού είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη, οι μπαμπάδες μας ήταν συμμαθητές. Είναι 8 χρόνια μικρότερη από μένα. Οι ζωές μας είναι τόσο συνδυασμένες."

"Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα (…) Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το μπάτσελορ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ