Follow us

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν η απόλυτη boho νύφη | Η σπάνια φωτογραφία από τον νησιώτικο γάμο της το 2015

8 χρόνια πριν, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Βασίλη Καρύδη, χαρίζοντάς μας ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα νυφικά looks.

MissBloom TEAM
Ζενεβιέβ Μαζαρί NDP Photo Agency

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μοντέλων, "GNTM", όπου κατείχε το ρόλο της coach, ενώ έπειτα εντάχθηκε στην κριτική επιτροπή του show. Έκτοτε, η creative director έχει αποδείξει περίτρανα πως η καλαισθησία και το στιλ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, και όχι μόνο της καριέρας της.

Η ίδια φροντίζει να ξεδιπλώνει τη δημιουργικότητά της με κάθε αφορμή, και αυτό ακριβώς έκανε και στον γάμο της, δημιουργώντας ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα και ξεχωριστά bridal looks της ελληνικής showbiz.

Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος της με τον φωτογράφο, Βασίλη Καρύδη, έλαβε χώρα στη Κίμωλο το καλοκαίρι του 2015, ενώ το ζευγάρι σεβάστηκε απόλυτα την τοποθεσία και τη μοναδική φύση που την περικλείει, οργανώνοντας μία λιτή, νησιώτικη τελετή.

Το bridal look της Ζενεβιέρ Μαζαρί

Στο γραφικό εκκλησάκι της Κίμωλου, η Ζενεβιέρ Μαζαρί, ως μία κομψή boho νύφη, φόρεσε ένα ολόλευκο αέρινο φόρεμα, σε μάξι γραμμή με δαντέλα, το οποίο πλαισίωσε με πληθωρικά φούξια λουλούδια στα μαλλιά της, προσθέτοντας μία διακριτική πινελιά χρώματος στο γήινο look της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ