Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου για τον γιο της | "Είναι δύσκολη πίστα η εφηβεία, δεν περνάω εύκολα"

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την εφηβεία του γιου της αλλά και τα σχέδιά της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρευρισκόμενη σε event, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε πως βιώνει την εφηβεία του γιου της, ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική της πορεία στην πρωινή ζώνη.

"Είναι δύσκολη πίστα η εφηβεία, δεν περνάω εύκολα. Αυτό που δεν μου δίνει πλέον καθόλου σημασία… Πώς έχεις βρε παιδί μου ένα crush, σου αρέσει και δεν σου μιλάει, δεν σου ρίχνει ούτε βλέμμα… αυτό παθαίνω με τον γιο μου. Περνάω δίπλα, τον μυρίζω και του λέω: "Όλα καλά, πώς ήταν η μέρα σου;" Και στα μηνύματα μου απαντά: "ΟΚ, Ναι, παρήγγειλε μου ένα σουβλάκι"", είπε αρχικά αναφερόμενη στην γιο της και στη δύσκολη περίοδο της εφηβείας.

Όσο για τα σχέδιά της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η ίδια αποκάλυψε: "Η πρόθεσή μου δεν είναι για καθημερινό, δεν έχω τέτοιες αντοχές, δεν είναι εύκολη πίστα. Μας αρέσει πάρα πολύ η ζώνη που είμαστε, το κανάλι, η παραγωγή μας", ενώ για την πιθανότητα επιστροφής του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή είπε: "Θα ήταν τώρα πισωγύρισμα για τον Κωνσταντίνο, τώρα πρέπει να πάρει δική του εκπομπή".

Σίσσυ Χρηστίδου για τον γιο της | "Είναι δύσκολη πίστα η εφηβεία, δεν περνάω εύκολα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ