Follow us

Κατερίνα Παπακωστοπούλου | Απαθανατίζει την πανέμορφη έφηβη κόρη της στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Η νεαρή Μαριλίτα έχει ονειρεμένα ξανθά μαλλιά και τη γοητεία της μητέρας της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπακωστοπούλου NDP

Μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης είναι, αναμφίβολα, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η δημοσιογράφος, η οποία κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φωτογραφικά φλας, πρόσφατα μας έδειξε την κόρη της, η οποία της μοιάζει και πάρα πολύ.

Η περήφανη μητέρα βρέθηκε στη μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου προκειμένου να θαυμάσει την κόρη της, Μαριλίτα, η οποία θα κλείσει σύντομα τα 18 της χρόνια.

Κατάξανθη και καλλίγραμμη, όπως και η μητέρα της, περπάτησε στην παρέλαση, προκαλώντας συγκίνηση στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία συνόδευσε τις φωτογραφίες της Μαριλίτας με μία τρυφερή λεζάντα: "Η μέρα γέμισε χαμόγελα που τα έχουμε τόσο πολύ ανάγκη! Τελευταία παρέλαση ως μαθήτρια για την κόρη μου και μου φαίνεται σαν χθες που την πήγα στον αγιασμό της πρώτης δημοτικού γεμάτη αγωνία. Και σήμερα μετά από 17 χρόνια μαζί στην παρέλαση. Συνήθως όλα τα χρόνια τέτοιες μέρες δούλευα…κι εσύ παιδάκι μικρό μου έκανες παρέα στο διπλανό υπολογιστή! Άξιζε όμως τελικά η τόση υπομονή, χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ