Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Στο Παρίσι, 2,5 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της

2,5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε στο Παρίσι με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει μία από τις πιο ξεχωριστές και τρυφερές περιόδους της ζωής της, έχοντας φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, σχεδόν 2,5 μήνες πριν. Ο ερχομός του γιου της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή εκείνης και του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με τη νέα καθημερινότητα του ζευγαριού να είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο αγγελούδι τους.

Ωστόσο, οι ευτυχισμένοι γονείς κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από το γεμάτο πρόγραμμά της για να κάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν αν είναι μαζί τους και ο γιος τους.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram της αρκετά stories από τη γαλλική πρωτεύουσα, όπου απόλαυσε ένα gourmet δείπνο με φόντο τα γραφικά σοκάκια και τα φωτισμένα κτήρια της πόλης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Στο Παρίσι, 2,5 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ακόμη, δημοσίευσε μία ανάρτηση από το εντυπωσιακό εστιατόριο που δείπνησε, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: "Το Παρίσι είναι πάντοτε μία καλή ιδέα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ