Follow us

Η Angelina Jolie έγινε ξανθιά και είναι πιο σέξι από ποτέ | Η φωτογραφία με τον νέο της αγαπημένο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Στο Malibu εντοπίστηκε η Angelina Jolie σε συνάντηση με τον επιχειρηματία David Mayer de Rothschild.

Angelina Jolie Splash

Πιο ανανεωμένη από ποτέ φαίνεται να είναι η αγαπημένη και όμορφη ηθοποιός του Hollywood, Angelina Jolie. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, την είδαμε πιο σέξι από ποτέ με ξανθές ανταύγειες για πρώτη φορά και φορώντας ένα υπέροχο καλοκαιρινό μαύρο φόρεμα με cut outs στη μέση και κλος μανίκια συνδυασμένο με μια κρεμ τσάντα ώμου και μαύρες γόβες.

Ωστόσο, στις φωτογραφίες αυτές δεν ήταν μόνη της, αλλά συνοδευόταν από τον David Mayer de Rothschild, έναν γοητευτικό 44χρονο Βρετανό και δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία. Οι δυο τους γευμάτισαν στο Nobu Malibu, ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια που επιλέγουν πολλοί celebrities.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας είναι ακτιβιστής, ευαισθητοποιημένος σε ό,τι αφορά ζητήματα περιβάλλοντος και λατρεύει τα ταξίδια. Το γεγονός ότι έχει κοινά ενδιαφέροντα με την σταρ του Hollywood συνδυαστικά με την ανανεωμένη και φρέσκια εμφάνιση της, πυροδότησαν τις φήμες ότι θα μπορούσε να ήταν και ένα ρομαντικό δείπνο η συνάντηση τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ