Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το girly λιλά φόρεμα που είχε φορέσει στη βάφτιση της Βαλέριας Λάτσιου το 2008

Το 2008 η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία από τις πιο girly εμφανίσεις της.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις Ελληνίδες που το στιλ τους αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες. Αν και η προσωπική αισθητική της παρουσιάστριας έχει εξελιχθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια, ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από έντονο ενδυματολογικό ενδιαφέρον.

Από τα μίντι φορέματα και τα χρωματιστά κοστούμια που αγαπά να φορά στην εκπομπή της, μέχρι τα skinny τζιν παντελόνια και τις δερμάτινες μπότες που δεν αποχωρίζεται στην καθημερινότητά της, κάθε look της παρουσιάστριας αποτελεί στιλιστική πρόταση.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν της, εντοπίσαμε ένα από τα πιο εμβληματικά σύνολά της. Playful χαρακτήρας, girly διάθεση και μία ονειρεμένη απόχρωση -ιδανική για την άνοιξη- καθιστούν αυτό το outfit ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το girly λιλά φόρεμα που είχε φορέσει στη βάφτιση της Βαλέριας Λάτσιου το 2008

Μιλάμε για το λιλά babydoll φόρεμα, με το ζωηρό print στο πάνω μέρος, το οποίο η παρουσιάστρια φόρεσε στη βάφτιση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Βαλέριας, τον Σεπτέμβριο του 2008. Ο συνδυασμός με τις peep toe γόβες και την κρεμ ζακέτα ανέδειξαν ακόμη πιο έντονο τη θηλυκότητα του look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ