Follow us

Μelania Trump | Η μοναχική ζωή και η απόλυτη αφοσίωση της στον μοναχογιό της, Barron Trump.

Η Μelania νιώθει πλέον αποστροφή για τους ελίτ κύκλους της Νέας Υόρκης και η αφοσίωση της στον μοναχογιό της, Barron Trump.

MissBloom TEAM
melania Splash news/Ideal images

Όσο ο Donald Trump βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να του απαγγελθούν κατηγορίες και ποινή φυλάκισης, με αφορμή τον χρηματισμό της πορνοστάρ Stormy Daniels ώστε να εξασφαλίσει την σιωπή της διατηρώντας προεκλογικά μυστική την παράνομη σχέση τους, η Μelania Trump ζει αποκομμένη από όλους και όλα στην υπερπολυτελή οικογενειακή κατοικία τους στο Μαρ-α-Λάγκο, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της στον μοναχογιό της, Barron.

Η απομάκρυνση της, ωστόσο, από την πραγματικότητα δεν αποτελεί καινούργιο φαινόμενο για την ίδια, αφού η πρώην Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ διατηρούσε πάντοτε αποστάσεις από την κοσμική ελίτ της Νέας Υόρκης, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν απλησίαστη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μια πηγή στο αμερικανικό People, πριν από την γνωριμία της με τον Donald Trump, αν και εμπλεκόταν επαγγελματικά με τους κοσμικούς, εμφανιζόταν πάντοτε απόμακρη και μοναχική στις παρέες που την προσέγγιζαν, διατηρώντας γύρω της ένα πέπλο μυστηρίου. Ακόμα και μετά τον γάμο της αλλά και την ανάληψη των ηνίων της Αμερικής, το πρώην μοντέλο συνέχισε να προστατεύει την ιδιωτικότητα της οικογενείας της, μένοντας μακριά από "φιλίες" της κοσμικής σκηνής.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ