Follow us

Christina Aguilera | "Οι απόψεις ανδρών δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με το σώμα σου"

Σε συνέντευξη που έδωσε η σαγηνευτική Christina Aguilera, μίλησε για το πώς η σεξουαλικοποίηση της εικόνα της, έφτασε στην επιχειρηματική της κίνηση, μια μπουτίκ σειράς προσωπικών λιπαντικών που προορίζονται να ενισχύσουν τη σεξουαλική υγεία.

Christina Aguilera Splash

Ως συνιδρυτής και επικεφαλής σύμβουλος της σειράς, Playground, γνωστή και ως icon της pop μουσικής σκηνής, η Christina Aguilera, ανέφερε "η κίνηση αυτή ήταν μια εντελώς φυσική εξέλιξη για μένα, λαμβάνοντας υπόψη την καριέρα που έκανα από το "Dirrty" και το "Beautiful" — αγκαλιάζοντας έτσι τη σεξουαλικότητα και δίνοντας την ευκαιρία να είσαι δυναμική και ακατέργαστη εκεί έξω, αν αυτό είναι το είδος της γυναίκας που θέλεις να είσαι".

Με αφορμή αυτό μίλησε για το πώς είχε σεξουαλικοποιηθεί η εικόνα της. Έχοντας μπει στον χώρο από τη ηλικία των 6 -7 ετών, όπου έπαιζε στο Mickey Mouse Club απέκτησε αυτή την εργασιακή ηθική νωρίς. " Σε αυτό τον χώρο, θα ακούς πολλές απόψεις για το σώμα σου, για τη σεξουαλικότητά σου, τι είναι πάρα πολύ, τι είναι πολύ λίγο. Πολλά από αυτά προέρχονται από απόψεις ανδρών και γνώμες μεγαλύτερων επιχειρηματιών, οι οποίες δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με το σώμα σου και την εικόνα του εαυτού σου.

Συνεχίζει " Όταν ηχογράφησα το πρώτο μου άλμπουμ, είχε δωθεί αυτή η ταμπέλα, από το "Genie in a Bottle" μέχρι το "What a Girl Wants". Τρομερός ο τρόπος που ξεκίνησα, αλλά δεν έδινα δημιουργικά μηνύματα που ενσάρκωναν πραγματικά αυτό που ήμουν".

Έτσι αιτιολογώντας την σύνδεση της εταιρείας Playground με την μουσική της εξηγεί: "Για το λόγο αυτό το δεύτερο άλμπουμ μου ονομαζόταν Stripped. Οι άνθρωποι πάντα πίστευαν ότι αυτό είχε ένα είδος σεξουαλικής χροιάς, αλλά αν μη τι άλλο, ήμουν εγώ που έλεγα την αλήθεια μου για το πώς ένιωθα να είμαι εγώ, αγκάλιαζα το σώμα μου και ήμουν γυναίκα έξω από τα ιδανικά των άλλων. Από τραγούδια όπως το "Beautiful" στο "Dirrty" στο "Fighter", όλα αυτά ήταν διαφορετικά συναισθήματα της γυναίκας και όλα αυτά είναι πράγματα που έχω αγκαλιάσει".

Όπως και με το Lady Marmalade". " Ήμουν εξωστρεφής και υπερβολική και έπαιζα με το glam και το μακιγιάζ. Ποτέ δεν απέφευγα τα νέα πράγματα και τους πειραματισμούς. Αν μπορώ να δώσω σε άλλες γυναίκες αυτό το κουράγιο να βγουν έξω ή να εξερευνήσουν τον εαυτό τους, τότε η δουλειά μου τελείωσε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ