Follow us

Τζένη Καζάκου | Η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει με τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη, και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

Η πρόσφατη εμφάνιση της Τζένης Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη το επιβεβαιώνει στο 100%.

MissBloom TEAM
Τζένη Καζάκου Instagram

Η Τζένη Καζάκου είναι μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της γενιάς της, κάτι που δεν είναι τυχαίο αφού έχει μεγαλώσει σε μία αμιγώς καλλιτεχνική οικογένεια. Με γονείς τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Τάνια Τρύπη και παππούδες, τον Κώστα Καζάκο και τη Τζένη Καρέζη, ήταν επόμενο το υποκριτικό ταλέντο να κυλάει στο "αίμα" της νεαρής ηθοποιού.

Η ίδια έχει κληρονομήσει, ωστόσο, ακόμη ένα χαρακτηριστικό από την οικογένειά της και αυτό είναι, αναμφίβολα, η εντυπωσιακή εμφάνισή της. Μάλιστα, όσο μεγαλώνει η Τζένη Καζάκου μοιάζει ολοένα και περισσότερο με τη μητέρα της και επίσης ηθοποιό, Τάνια Τρύπη. Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση των δύο γοητευτικών γυναικών το επιβεβαιώνει απόλυτα.

Τζένη Καζάκου | Η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει με τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη, και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

Οι δυο τους βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας σειράς του Ant1+, "Ζωή", και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τα looks τους. Μητέρα και κόρη επέλεξαν total black σύνολα με την Τάνια Τρύπη να φοράει ένα κομψό μάλλινο ζιβάγκο και ένα τζιν τζάκετ και την Τζένη Καζάκου να επιλέγει δερμάτινο τζάκετ, μία μπλούζα με cut out λεπτομέρεια και ένα τσαντάκι μέσης, επίσης δερμάτινο.

Τα παρόμοια outfits τους μας έκαναν να παρατηρήσουμε ακόμη πιο έντονα την καταπληκτική ομοιότητα που τις συνδέει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ