Ιωάννα Μαλέσκου | "Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τον σύζυγό της και τα πράγματα που της έχουν λείψει στην εγκυμοσύνη της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγο πριν παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η γνωστή παρουσιάστρια, που έχει ήδη ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τη γέννηση της κόρης της, αποκάλυψε τι είναι αυτό που της έχει λείψει περισσότερο στην εγκυμοσύνη της ενώ αναφέρθηκε και στα χαρακτηριστικά που θέλει να πάρει το παιδί της από τον σύζυγό της.

Ιωάννα Μαλέσκου-Κωνσταντίνος Δανιάς | Παντρεύτηκαν κρυφά λίγο πριν γίνουν γονείς

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε πως μπήκε στο μήνα της υπογραμμίζοντας πως τόσο καιρό της έλειψε το σούσι, τα θαλασσινά και το κρασί. Η ίδια υπογράμμισε στη συνέχεια πως θα ήθελε πολύ η κόρη της να μοιάσει εμφανισιακά στον μπαμπά της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένας κούκλος.

"Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα."

"Είμαστε ανοιχτά βιβλία ο ένας απέναντι στον άλλον. Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι περιμένουμε μωράκι. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη παιδιά, όταν το θέλεις πραγματικά που δεν μετράει ο τρόπος που θα γίνει αλλά πιο πολύ είναι η ουσία."

"Ο σύντροφός μου είναι κούκλος, να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν. Από τον χαρακτήρα να πάρει την αγάπη που έχει, αυτό τον καλό χαρακτήρα και αυτή την μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση.", δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα" :