Follow us

Ζέτα Δούκα | Η συγκλονιστική φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης της και τον τοκετό των 26 ωρών

Με αφορμή τα γενέθλια της 7χρονης σήμερα κόρη της, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία και ένα κείμενο για όλα όσα βίωσε μέσα στο μαιευτήριο.

MissBloom TEAM
Η Ζέτα Δούκα στο Shape Νοεμβρίου: Πώς βίωσε το lockdown και πώς προσέχει τον εαυτό της τώρα;

Τα γενέθλιά της είχε χθες, την πρώτη μέρα του Απριλίου, η κόρη της Ζέτας Δούκα. Η Θάλεια, η μονάκριβη κόρη της ηθοποιού και του Μιχάλη Χατζαντωνά, έκλεισε τα επτά της χρόνια, με τη μητέρα της να μοιράζεται δημόσια την εμπειρία της από τη γέννησή της.

Βασίλης Κικίλιας για την Τζένη Μπαλατσινού και τον δύσκολο τοκετό της | "Η πραγματική αγάπη κερδίζει και τα ξεπερνά όλα"

Πιο αναλυτικά, χθες βράδυ, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκλονιστική φωτογραφία από τη στιγμή του τοκετού, ο οποίος σύμφωνα με όσα η ίδια σημείωσε, διήρκησε 26 ώρες. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τα γενέθλια της Θάλειας θυμήθηκε όλα όσα έζησε εκείνη τη μέρα μέσα στο μαιευτήριο, αναρτώντας έτσι μία φωτογραφία τραβηγμένη λίγες ώρες πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά.

"Τέτοια ώρα περίπου πριν 7 χρόνια, περιμένοντας να γεννήσω τη Θάλεια. Πίστευα ότι θα ήταν σύντομο αλλά τελικά πήρε 26 ώρες μέχρι να την κρατήσουμε αγκαλιά.", σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Ζέτα Δούκα | Η συγκλονιστική φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης της και τον τοκετό των 26 ωρών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ