Follow us

Εύη Δρούτσα | "H Μαίρη Αρώνη με άφησε στην ίδια τάξη γιατί ήμουν χοντρή"

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της.

MissBloom TEAM
Εύη Δρούτσα NDP

Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή "After Dark" στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μία στιγμή-ορόσημο της ζωής της που την σημάδεψε, καθώς και στο ριάλιτι μουσικής "Fame Story".

Αρχικά είπε: "Ίσως να είμαι που έκανα σχολή τέσσερα χρόνια αντί για τρία. Γιατί ήμουν τόσο χοντρή που η Μαίρη Αρώνη δεν με πέρασε και με άφησε στην ίδια τάξη. Γι΄αυτό λέω ποτέ να μην λες κάτι στα παιδιά γιατί και εγώ παιδί ήμουν", ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αυτό μου έμεινε και κοιτάω τις θερμίδες μου. Είναι πολύ κακό, ανεπίτρεπτο, μου έμεινε ψυχολογικό"

Εύη Δρούτσα | "H Μαίρη Αρώνη με άφησε στην ίδια τάξη γιατί ήμουν χοντρή"

Επίσης, αναφερόμενη στο "Fame Story" και στην πιθανή επιστροφή του είπε: "Συζητήσαμε με τον Νίκο Κοκλώνη και είπαμε ότι θα είμαι. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι στην επιτροπή, αν θα είμαι στη σχολή. Είμαι στο πρότζεκτ, γιατί το ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν θα έκανε παρουσίαση. Καλό είναι να φτάνεις μέχρι εκεί που σε παίρνει".

Εύη Δρούτσα | "H Μαίρη Αρώνη με άφησε στην ίδια τάξη γιατί ήμουν χοντρή" - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ