Follow us

Δανάη Μπάρκα | "Ακόμα ακούω ότι είμαι βύσμα"

Η Δανάη Μπάρκα, παρουσιάστρια της εκπομπής " Πάμε Δανάη" απαντά στην Ναταλία Γερμανού για τα σχόλια ότι είναι βίσμα.

Δανάη Μπάρκα ndp photo agency

Η γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα όπου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, " Καλύτερα δε γίνεται", απάντησε στην ερώτηση σχετικά με την φήμη ότι ανέλαβε εκπομπή στο MEGA επειδή είναι βίσμα.

"Ακόμα ακούω ότι είμαι βύσμα. Μπορώ να σου δείξω και σχόλιο που έλαβα χθες. Αυτό νομίζω ότι μπορεί να μη σταματήσει και ποτέ να ακούγεται. Δε με πειράζει. Αν από τα 100 σχόλια που θα λάβω, και τον κόσμο που έρθει να μου μιλήσει, κάτσω στον έναν που θα μου πει κάτι κακεντρεχές χωρίς επιχείρημα. Αν έρθει και μου πει, "άκουσα ότι πήρες εσύ τηλέφωνο και ήμουν μπροστά”, τότε θα πω εντάξει μας πιάσανε… Όταν όμως δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μου πει, "είσαι βύσμα, γι’ αυτό και γι’ αυτό”… Σε αυτές τις δουλειές όποιος και να είσαι, αν δεν προσπαθήσεις, δεν παλέψεις, αν ο κόσμος δε δείξει ότι λίγο σε αγαπάει, δε νομίζω ότι εύκολα θα μείνεις" είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Προσθέτει: "Πάντα θα ακούγεται αυτό. Έχω κλάψει, έχω στενοχωρηθεί , έχω θυμώσει… Στην αρχή. Τώρα, έχω αρχίσει να είμαι λίγο πιο χαλαρή με αυτά τα σχόλια που πάντα υπάρχουν".

Δανάη Μπάρκα | "Ακόμα ακούω ότι είμαι βύσμα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ