Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Τα κακεντρεχή σχόλια για το ταξίδι της και η παρέμβαση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφθηκε το Παρίσι με τον σύζυγό της, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους και πολλοί έσπευσαν να τη σχολιάσουν αρνητικά για το εν λόγω ταξίδι.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου NDP

Λίγους μήνες πριν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πρόσφατα, έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν το μωρό βρίσκεται μαζί τους. Αν και η νέα μανούλα φαίνεται πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ, τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε κάθε άλλο παρά θετικά είναι.

Mε αφορμή τις εν λόγω φωτογραφίες, πολλοί έσπευσαν να κατακρίνουν την παρουσιάστρια για το γεγονός πως το μωρό της δε φαίνεται να είναι μαζί της στο ταξίδι.

Μερικά από τα πιο κακοπροαίρετα σχόλια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Τα κακεντρεχή σχόλια για το ταξίδι της και η παρέμβαση της Ελεονώρας Μελέτη
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την υπερασπίστηκαν, μεταξύ των οποίων και η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος υποστήριξε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", λέγοντας: "Συμφωνούμε όλοι ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να μπαίνουν άλλες γυναίκες και να σχολιάζουν μία μάνα που κάνει τη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει, με τον τρόπο που έχει επιλέξει να την κάνει με το μωρό της. Χωρίς να είναι ο άλλος στο σπίτι του ζευγαριού. Είναι απαράδεκτο!"

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Τα κακεντρεχή σχόλια για το ταξίδι της και η παρέμβαση της Ελεονώρας Μελέτη - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ