Follow us

Θοδωρής Μαραντίνης | "Αθωώθηκα, έδωσα το ποσό που είχα δεσμευθεί να δώσω"

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε το τέλος της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό και μητέρα των παιδιών του, Σίσσυ Χρηστίδου.

MissBloom TEAM
Θοδωρής Μαραντίνης | 'Αθωώθηκα, έδωσα το ποσό που είχα δεσμευθεί να δώσω' NDP Photo Agency

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην κάμερα του "Πρωινό" και ανακοίνωσε το τέλος τη δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας πως αθωώθηκε καθώς αποπλήρωσε το ποσό που χρωστούσε.

Ο τραγουδιστής είπε αρχικά: "Σίγουρα, δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά στενάχωρο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, όπως έχει πάει όλο αυτό το πράγμα αλλά η ζωή έτσι τα φέρνει καμιά φορά…Αφορούσε ένα ποσό για το οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν, ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε, υπάρχουν τρόποι όπως δάνεια που μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε έτσι όπως είχα δεσμευτεί, το κανόνισα οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν και φυσικό. Είναι λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό".

"Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του ώστε ό,τι διαφορές μπορεί να υπάρξουν, να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε και να τελειώνουμε και μακάρι να υπήρχε λίγο καλύτερη διάθεση και να μην χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ", πρόσθεσε.

Όσον αφορά το Πάσχα που πλησιάζει, ο ίδιος είπε: "Είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα, γιατί έχω ένα θέμα υγείας που με ταλαιπωρεί τα τελευταία 3-4 χρόνια. Πρέπει να το φτιάξω επιτέλους και θα κάνω μια επέμβαση. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι με τα παιδιά μου. Θα αναρρώσω με τα παιδιά μου".

Θοδωρής Μαραντίνης | "Αθωώθηκα, έδωσα το ποσό που είχα δεσμευθεί να δώσω"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ