Follow us

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Το "ζεστό" διαμέρισμα του πρώην ζευγαριού είναι μία ωδή στην κομψότητα και παράλληλα τον μινιμαλισμό

Η καλαίσθητη διακόσμηση του σπιτιού, του πρώην ζευγαριού Αλέξανδρου Μπουρδούμη και Λένας Δροσάκη.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη NDP

Μπορεί πλέον το ζευγάρι Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη να μην είναι μαζί, ωστόσο ως ηθοποιοί και άνθρωποι των τεχνών, έχουν φοβερό γούστο στην διακόσμηση του σπιτιού.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει ανά καιρούς, από διάφορες πλευρές του σπιτιού τους, βλέπουμε ότι το σπίτι είναι φωτεινό, με πολλά boho και vintage στοιχεία, ενώ παράλληλα έχουν και μοντέρνα χρώματα που το φέρνουν στο σήμερα. Στις φωτογραφίες, όπου βλέπουμε και τον μικρό τους γιο, σε γλυκές στιγμές, χαρακτηριστική είναι η επιλογή των χαλιών που προτιμούν στα δωμάτια.

Στο δωμάτιο του μικρού Αναστάση, υπάρχουν πολλά λούτρινα χρωματιστά παιχνίδια, ενώ το χαλί είναι κοντά στο πετρόλ, με άσπρες βούλες και τριγωνικά σχήματα, εκσυγχρονίζοντας έτσι όλο τον χώρο.

Στο σαλόνι από την άλλη παρατηρούμε πιο vintage χαλιά, με κόκκινο και μπλε χρώμα, μία κόκκινη βαριά καρέκλα, ενώ ένας γκρι καναπές και μία λευκή βιβλιοθήκη ισορροπούν την ατμόσφαιρα του χώρου.

Σε αντίθεση με το σαλόνι, το μπάνιο έχει τους πιο σύγχρονους τόνους χρώματος, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το γκρι στα πλακάκια και τους τοίχους και το λευκό στα έπιπλα του χώρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ