Follow us

Λένα Δροσάκη | Με τζιν σορτσάκι και ψηλές κάλτσες στην πιο σέξι της εμφάνιση ever το 2015

Η Λένα Δροσάκη έκανε πάντοτε bold ενδυματολογικές επιλογές και αυτό το look της από το 2015, το επιβεβαιώνει.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη Instagram

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Λένας Δροσάκη επικρατεί στην επικαιρότητα, εξ'αιτίας του απρόσμενου χωρισμού της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έπειτα από τρία χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει μαζί έναν υπέροχο γιο, τον Αναστάση, ο οποίος παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο.

Η Λένα Δροσάκη ανέκαθεν θεωρούταν από τις πιο γοητευτικές και ταλαντούχες ηθοποιούς στον χώρο, ενώ ειδικά το προσωπικό της στιλ αποτελεί συχνά αντικείμενο συζήτησης και έμπνευσης για τις fashion lovers στη χώρα μας.

Ανά τα χρόνια, η αισθητική της έχει εξελιχθεί αρκετά, επηρεαζόμενη και από τα εκάστοτε trends, όμως πάντοτε ταίριαζε στη Λένα Δροσάκη και στη δυναμική προσωπικότητά της.

Ένα από τα πιο εμβληματικά, αλλά και θηλυκά, looks της ήταν αναμφίβολα αυτό που επέλεξε να φορέσει σε θεατρική πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2015. Αν και χειμώνας, η ηθοποιός δε δίστασε να φορέσει τζιν σορτσάκι, προσαρμόζοντάς τα στις ανάγκες της εποχής με το συνδυασμό που το πλαισίωσε. Μάλλινο τοπ, σακάκι, μαύρα δερμάτινα μποτάκια, και ψηλές κάλτσες μέχρι πάνω από το γόνατο, σε ανθρακί χρώμα.

Λένα Δροσάκη | Με τζιν σορτσάκι και ψηλές κάλτσες στην πιο σέξι της εμφάνιση ever το 2015

Το bold σύνολό της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία πιο τολμηρή και feminine προσέγγιση στο office style, αξιοποιώντας παράλληλα ένα κομμάτι-ορόσημο του καλοκαιριού, το τζιν σορτσάκι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ