Follow us

Aide-mémoire | Η Κριστιάννα Μπέτα στον Λιάγκα, η Ναταλία Γερμανού με τον Δημήτρη Κουτσούμπα & οι αλλαγές στη "Γη της Ελιάς"

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών & το τηλεοπτικό σκηνικό

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού Instagram

Καλησπέρα, καλησπέρα.

Είμαι υπό την επήρεια ακόμα. Αυτή η από το χρονοντούλαπο εμφάνιση της Ειρήνης Μερκούρη στο J2US, τραγουδώντας όλες τις κομματάρες που της χάρισαν σπουδαίοι συνθέτες της εποχής, με έκανε να αισθανθώ αν έχουμε 2004 ή 2007 και ανησυχούσα αν το πρωί της Κυριακής έχω λατινικά ή κανένα έξτρα μάθημα. Σε κάθε περίπτωση είναι ωραίο να βλέπεις τη λαϊκοποπ μιας άλλης εποχής να παραμένει τόσο ανταγωνιστική και επίκαιρη. Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει υπογράψει με την Panik και ετοιμάζει δισκογραφική επιστροφή η Ειρήνη Μερκούρη.

Ας μείνουμε στα μουσικά. Η Άντζελα Δημητρίου στο "Σπίτι με το MEGA" -είτε τη συμπαθείς είτε όχι- θύμισε πόσο μεγάλη είναι η καριέρα της. Μια χορτασμένη "πρώτη" των μπουζουκιών των 80s και των 90s, με τραγουδάρες από εδώ μέχρι... δεν ξέρω κι εγώ πού, έκανε ένα αφιέρωμα στον εαυτό της που της άξιζε. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι πιο εύκολο κάποιος να καταλάβει την εισαγωγή του "Φωτιά στα σαββατόβραδα" της Δημητρίου ή του "Δώδεκα" της Βίσση, αλλά σίγουρα μιλάμε για τα κορυφαία τραγούδια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών (στο περίπου) δεκαετιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ