Follow us

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη | Μαζί στο θέατρο λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού τους

Η αμηχανία της ηθοποιού σε ερώτηση του Κώστα Φραγκολιά.

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη NDP

Έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια κοινής ζωής και γάμου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή, όπως έγινε χθες γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη.

Λένα Δροσάκη | Η πρώτη της δήλωση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Οι δύο ηθοποιοί λέγεται πως έχουν χωρίσει εδώ και τρεις ολόκληρους μήνες ωστόσο συμπρωταγωνιστούν ακόμη, στην ίδια θεατρική παράσταση. Η κάμερα της εκπομπής "Happy Day", βρέθηκε μάλιστα χθες βράδυ έξω από το θέατρο απαθανατίζοντας τους δύο ηθοποιούς να πηγαίνουν αλλά και να φεύγουν μαζί.

Μάλιστα, μετά την προβολή του εν λόγω ρεπορτάζ, ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να μοιραστεί on air μία αμήχανη συζήτηση που είχε πρόσφατα με τη Λένα Δροσάκη, πριν ακόμη γίνει γνωστός ο χωρισμός τους. Συγκεκριμένα, είπε :

"Δεν ήξερα καν ότι είχαν χωρίσει… Είχα δει την Λένα Δροσάκη σε ένα κάλεσμα και τώρα καταλαβαίνω κάτι. Είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ και ήθελα να πειράξω την Λένα και την ρώτησα "Πώς κοιμήθηκε ο Αλέξανδρος;" και μου απάντησε λίγο περίεργα. Ήταν σαν να ρώτησα το λάθος πράγμα την λάθος στιγμή. Ήταν ευδιάθετη αλλά όταν την ρώτησα για τον Αλέξανδρο…"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ