Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της

"Έχω μπει στον μήνα μου, περιμένω μέχρι τέλη του Απριλίου να γεννήσω..."

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Στο περιοδικό "YOU" μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια, που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, μίλησε για πολλά πράγματα ενώ αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη της.

Ιωάννα Μαλέσκου | Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής έχει πάρει 14 ολόκληρα κιλά ενώ τόνισε πως έχει περιορίσει τη ζάχαρη και το αλάτι. Η ίδια μάλιστα σημείωσε πως είναι η διπλή πια Ιωάννα ενώ υπογράμμισε πως όσο πειθαρχημένη και αν είναι, τα βράδια έχει λιγούρες.

"Έχω πάρει ήδη 14 κιλά στην εγκυμοσύνη που δεν περίμενα να μπουν τόσο εύκολα στο σώμα μου. Δεν έκανα αυστηρή δίαιτα αλλά το αλάτι και η ζάχαρη έπρεπε άμεσα να περιοριστούν. Εννοείται ότι έχω λιγούρες τη νύχτα, όσο πειθαρχημένη και να είμαι. Δεν έχω ζητήσει φαγητό το βράδυ αλλά και σε καμία περίπτωση δεν έχω ξαπλώσει χωρίς να φάω. Άρχισα να σκέφτομαι με χιούμορ ότι είμαι μια μπαλίτσα που κυκλοφορεί, μια φουσκοκοιλίτσα με μαγουλάκια. Είμαι δυο φορές η Ιωάννα που ήμουν.", δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό "YOU".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ