Follow us

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | "Με προσβάλλετε. Μη με ξαναπάρετε τηλέφωνο"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και το πρόσφατο περιστατικό με κάμερα εκπομπής.

MissBloom TEAM
Πηνελόπη Αναστασοπούλου Instagram

Καλεσμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, παραχωρώντας μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Μπιμπισίδη. Η ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στο πρόσφατο περιστατικό με κάμερα εκπομπής.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | "Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δε δικαιώθηκε"

Πιο αναλυτικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τόνισε πως η εμπλοκή της στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη δεν της έκανε καλό, ωστόσο θα το ξαναέκανε χίλιες φορές. Η ίδια δήλωσε επίσης πως αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος για εκείνη ενώ τόνισε πως αρνείται να δώσει συνεντεύξεις. Στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για το περιστατικό που συνέβη πρόσφατα με κάμερα εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι δημοσιογράφοι, και μετέπειτα η εκπομπή, δεν τη σεβάστηκαν αφού η ίδια είχε ζητήσει εξαρχής να κατεβάσουν την κάμερα.

"Μου έκανε κακό η ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση του Φιλιππίδη, αλλά θα το ξαναέκανα χίλιες φορές. Συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί τα απόνερα είναι πολύ χειρότερα από την ίδια διαδικασία. Συνεχίζει και είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί έχει επιπτώσεις στη ψυχολογία μου, στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου."

"Δεν κάνω πίσω σε τίποτα, αρνούμαι όμως κάθε φορά που με παίρνουν τηλέφωνο για να δώσω μία συνέντευξη. Σε όλους λέω το ίδιο πράγμα: με προσβάλλετε, μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο."

"Επειδή συνέβη ένα σκηνικό με μία κάμερα εκπομπής και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το βάλω στη θέση του. Ο κόσμος δεν γνωρίζει, βλέπει ένα χέρι να κατεβάζει μία κάμερα. Έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα μετά από εκείνο το πλάνο. Έκανα τηλέφωνα με τους ανθρώπους του καναλιού γιατί είχαν το πλάνο μου να πηγαίνω προς την κάμερα και να ζητάω επανειλημμένα να την κατεβάσουν. Ζήτησα να το παίξουν αυτό το πλάνο αυτό και μου είπαν ότι δεν υπήρχε.", σημείωσε η ηθοποιός.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ