Follow us

Ελένη Μενεγάκη - Μαρί Κωνσταντάτου | Δύο ξανθιές καλλονές στα καλλιστεία το 2005

Η Ελένη Μενεγάκη και η Μαρί Κωνσταντάτου δημιούργησαν, αναμφίβολα, τα πιο εντυπωσιακά looks της βραδιάς

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη - Μαρί Κωνσταντάτου | Δύο ξανθιές καλλονές στα καλλιστεία το 2005 NDP Photo Agency

Δεν είναι τυχαίο που τα '00s θεωρούνται από τις πιο εμβληματικές δεκαετίες για τον τρόπο ζωής, τη μόδα αλλά και την ελληνική showbiz γενικότερα , η οποία γνώρισε τις δόξες της εκείνη την περίοδο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που κυριαρχούσαν στην επικαιρότητα τότε ήταν η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και η Μαρί Κωνσταντάτου, η οποία τότε ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού.

Σε μία εποχή που όλα έμοιαζαν πιο απλά και ταυτόχρονα πιο λαμπερά, τα καλλιστεία είχαν την τιμητική τους. Έτσι τον Απρίλιο του 2005, σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η βραδιά θα ήταν αφιερωμένη στην ομορφιά και ποια καταλληλότερη να παρουσιάσει το λαμπερό event από την Ελένη Μενεγάκη;

Μάλιστα, η ίδια φωτογραφήθηκε με την Μαρί Κωνσταντάτου, χαρίζοντάς μας μία λήψη, που "πλημμύριζε" ομορφιά και στιλ. Οι δύο κατάξανθες γυναίκες, αναμφίβολα, είχαν συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω τους με τα εντυπωσιακά looks της.

Ελένη Μενεγάκη - Μαρί Κωνσταντάτου | Δύο ξανθιές καλλονές στα καλλιστεία το 2005

Από τη μία, η εκθαμβωτική παρουσιάστρια της βραδιάς, Ελένη Μενεγάκη, φορώντας ένα στράπλες εφαρμοστό φόρεμα σε μάξι γραμμή και ροζ παστέλ χρώμα, και από την άλλη η Μαρί Κωνσταντάτου με ένα θηλυκό φόρεμα σε κοραλλί απόχρωση, με βολάν στο κάτω μέρος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ