Follow us

Δωροθέα Μερκούρη | " Δεν με φλερτάρουν οι άντρες καθόλου, οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες"

Σε συνέντευξη, το μοντέλο και ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη, τονίζει την διαφορά προσέγγισης των Ιταλών από τους Έλληνες

Δωροθέα Μερκούρη NDP

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Ελληνο - ιταλίδα μοντέλο και ηθοποιός, Δωροθέα Μερκούρη, μίλησε για τη διαφορά στο φλερτ ανάμεσα στους Ιταλούς και τους Έλληνες.

Σε σχετική ερώτηση όσον αφορά αυτή την προσέγγιση απάντησε: "Οι Ιταλοί είναι πιο απλοί από τους Έλληνες. Γίνεται και αυτό που γινόταν. Θα σε συναντήσουν σε ένα καφέ ή στο σούπερ μάρκετ και θα σου πουν "μήπως θέλεις να βγούμε;”. Δεν με φλερτάρουν οι άντρες καθόλου, οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες και δεν βγαίνουν έξω".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά της και στον ρόλο εκείνης και του πατέρα τους. "Αφήνω τα παιδιά μου ελευθέρα, μπορεί και κάποια μέρα να μην τα πάρω και τηλέφωνο. Όταν τα παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε βαρεθούν. Έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον μπαμπά τους, δεν πιέζει, τις αγαπάει και μεταξύ μας είμαστε μία χαρά. Δεν μου κάνει εντύπωση που η κόρη μου, η Γαία, ασχολείται με το μόντελινγκ".

Επεσήμανε : "Το μόντελινγκ είναι μία μικρή κατάσταση στην ζωή μας για όσο είμαστε μικρές. Θέλω να σκέφτεται από τώρα το επόμενο της βήμα. Οι κόρες μου δεν με είδαν ποτέ μόνο σαν μία όμορφη γυναίκα. Δεν ήμουν η πιο όμορφη γυναίκα, είχα πάντα καμπύλες και δεν ήμουν ξανθιά. Δεν έδινα σημασία σε όποιον μου έλεγε ότι πρέπει να χάσω κιλά".

Δωροθέα Μερκούρη | " Δεν με φλερτάρουν οι άντρες καθόλου, οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ