Follow us

"Έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια. Μου ‘χε γράψει ένας: Πού πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά;"

Η Maurseaux αναφέρεται στην εμφάνιση της στην Time Square και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Marseaux Instagram

Μία από τις πιο σύγχρονες Ελληνίδες τραγουδίστριες, μίλησε στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά. Στη συνέντευξη αυτή αναφέρθηκε στην εμφάνιση της στην Time Square και σε σχόλια που έχει αντιμετωπίσει ανά καιρούς στην καριέρα της.

"Έκανε πρόσφατα το Spotify μία καμπάνια, το EQUAL, για γυναίκες καλλιτέχνιδες που έχουν επηρεάσει στη χώρα τους και είχα την τιμή και την χαρά να είμαι μία από αυτές. Και έτσι βγήκε στην Time Square η φωτογραφία μου. Έγινε πολύ τυχαία, κοιμόμουν και παίρνω ένα μήνυμα από έναν φίλο μου που σπουδάζει ντραμς στη Νέα Υόρκη. Μου στέλνει ένα βίντεο από εκεί, εγώ δεν κατάλαβα τι έχει γίνει γιατί κοιμόμουν, και λέω: εγώ είμαι αυτή; Μου λέει: εσύ είσαι Marseaux"

Αργότερα στην αναφορά της ότι συγκατοικεί με άλλους τρεις άντρες ο Φώτης Σεργουλόπουλος την ρώτησε: Τα αγόρια φέρονται περίεργα στα κορίτσια; Εσύ είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που μπορεί να δεχθεί μία επίθεση. " Τα αγόρια που μένω όχι, διαφορετικά δεν θα τα έκανα παρέα. Έχω δεχθεί και αρνητικά σχόλια απλά όταν τα εντοπίζω και βλέπω πως είναι πικρόχολα και κακόβουλα, δεν τα αφομοιώνω τα πετάω. Επειδή τσαντίζομαι θέλω να απαντάω πίσω. Μου ‘χε γράψει ένας: πού πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά; Του απάντησα: γελάμε", είπε η ίδια.

"Έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια. Μου ‘χε γράψει ένας: Πού πας να γίνεις τραγουδίστρια με τόσα κιλά;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ