Follow us

Διάσημες αφίξεις για τα 10 χρόνια THE APIVITA EXPERIENCE STORE

Ένα ξεχωριστό κάλεσμα στο Κολωνάκι για μια εμπειρία 5 αισθήσεων

Αθηνά Οικονομάκου

Τα 10 χρόνια λειτουργίας του THE APIVITA EXPERIENCE STORE γιόρτασε η APIVITA με ένα ξεχωριστό κάλεσμα στον μοναδικό αυτό χώρο στο Κολωνάκι, χαρίζοντας μια εμπειρία 5 αισθήσεων στους καλεσμένους του, οργανώνοντας ένα πικ νικ εντός του καταστήματος.

Με έμπνευση από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, αφιερωμένη στην υγεία και την ομορφιά, η διοργάνωση είναι η αρχή των πολλών που θα ακολουθήσουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κατάστημα.

Ο χώρος ήταν αποκλειστικά για τους καλεσμένους της, όπου μπορούσαν να περιηγηθούν και στους υπόλοιπους ορόφους. Στο ισόγειο που βρίσκει κανείς όλα τα προϊόντα της APIVITA καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές από την ομάδα των beauty advisors. Στον πρώτο όροφο, που στεγάζεται το περίφημο Juicy Bee Bar, στον τρίτο όροφο το Nature’s Ηair Studio, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών & τις φυσικές βαφές APIVITA, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις δύο παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

Δείτε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ