Follow us

"Με εκνευρίζει συνέχεια" | Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος μιλάει για τη σχέση του με τη Μάρα Ζαχαρέα

"Έχουμε κλείσει 31 χρόνια γάμου".

MissBloom TEAM
Θόδωρος Ρουσόπουλος και Μάρα Ζαχαρέα NDP

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος στην εκπομπή "Breakfast@Star" και τη δημοσιογράφο Λίλη Πυρράκη. Ο πολιτικός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μάρα Ζαχαρέα και στο μυστικό του γάμου τους.

Μάρα Ζαχαρέα | Ποζάρει με τη μητέρα και τον γιο της σε μία σπάνια φωτογραφία

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος σημείωσε πως με τη Μάρα Ζαχαρέα έχουν κλείσει 31 ολόκληρα χρόνια μαζί ενώ αποκάλυψε πως το μυστικό του γάμου τους είναι ότι δουλεύουν και οι δύο πολύ και έτσι λείπουν από το σπίτι πολλές ώρες. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως η σύζυγός του είναι αυστηρή κριτής στην πολιτική, κάτι που τον εκνευρίζει συνεχώς.

"Με την Μάρα Ζαχαρέα είμαστε μαζί από το καλοκαίρι του 1989, πάνω από 30 χρόνια. Μείναμε μαζί από το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς και παντρευτήκαμε το 1992. Έχουμε κλείσει 31 χρόνια γάμου. Το μυστικό μας είναι… ότι δουλεύουμε και οι δύο πάρα πολύ και λείπουμε πολύ από το σπίτι. Μαθαίνεις τις πλευρές ενός ανθρώπου μέσα από τις αντιξοότητες και τις σιωπές της ζωής. Η Μάρα είναι αυστηρός κριτής μου στην πολιτική και με εκνευρίζει συνέχεια. Η κόρη μου είναι πάντα μαζί μου."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ