Follow us

Ευρυδίκη | "Ο Γιώργος Θεοφάνους μου ζήτησε να γίνω ξανθιά για να αρραβωνιαστούμε"

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε χθες, η Ευρυδίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον Γιώργο Θεοφάνους και τη σχέση αγάπης που έχουν σήμερα ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Μπομπ.

Η Ευρυδίκη ήταν η πιο cool και ροκ νύφη της ελληνικής showbiz | Το strapless νυφικό και το λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά

Η Ευρυδίκη μίλησε ανοιχτά, για ακόμα μία φορά, για τον πρώην σύζυγό της αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων μία απαίτηση που είχε ο Γιώργος Θεοφάνους από εκείνη, λίγο πριν αρραβωνιαστούν. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια σημείωσε πως ο μουσικοσυνθέτης της ζήτησε να γίνει ξανθιά ούτως ώστε να αρραβωνιαστούν και εκείνη το έκανε πράξη.

"Αυτό που έκανα ήταν να κρατήσω την εικόνα του παιδιού που αγάπησα γιατί όταν γνώρισα τον Γιώργο Θεοφάνους ήταν ένα νέο παιδί. Διάβασα κάπου ότι μπορεί να ξερωτευτούμε αλλά δεν μπορούμε να ξεαγαπήσουμε. Ο Γιώργος Θεοφάνους μου ζήτησε να γίνω ξανθιά για να αρραβωνιαστούμε. Επειδή είχε πολύ χιούμορ, μπορεί να το είπε πάνω στην πλάκα αλλά εγώ πήγα και το έκανα! Δεν μου πήγαινε καθόλου!", σημείωσε η Ευρυδίκη.

Η ίδια μάλιστα μίλησε και για τον σύζυγό της, Μπομπ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι το άλλο της μισό.

"Ο Μπομπ είναι το άλλο μου μισό, ο άνθρωπός μου, η χαρά μου, το χαμόγελό μου. Εκεί που πέρναγα μόνη μου καλά γνώρισα τον Μπομπ και διαπίστωσα ότι είμαι μαζί του καλύτερα. Ο Μπομπ ήταν θαυμαστής μου και δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος που ακούει Iron Maiden μπορεί να ακούει και Ευρυδίκη. Όταν γνώρισα τον Μπομπ ήταν πολύ δυνατό το συναίσθημα αλλά προβληματίστηκα με τη διαφορά στην ηλικία. Το ξεπέρασα πάρα πολύ γρήγορα γιατί ήταν μονόδρομος για μένα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ