Follow us

Στέφανος Παπακαλιάτης | Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κολλητός φίλος του Χρήστου Μάστορα

Η ομοιότητα στα βλέμματα των δύο αδερφών, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram

Τι και αν εμείς γνωρίζουμε μόνο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ο μοναδικός. Ο αγαπημένος και πετυχημένος σεναριογράφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει τρία ακόμη αδέλφια. Τη Νάρα, τον Φίλιππο και τον Στέφανο Παπακαλιάτη. Τα τρία αδέλφια του αγαπημένου "Maestro" δεν αγαπούν τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας επιλέξει συνειδητά να απέχουν από τον χώρο της showbiz.

Nάρα Παπακαλιάτη | Η καλλονή αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τα συγκλονιστικά γαλάζια μάτια της

Ωστόσο, οι φίλοι τους και οι γνωστοί τους, όπως φυσικά και ο αδερφός τους, είναι πρόσωπα αναγνωρίσιμα. Μάλιστα, ένα από τα αδέρφια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Στέφανος Παπακαλιάτης, φαίνεται πως κάνει κολλητή παρέα με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και τον Λευτέρη Σουλτάτο. Μάλιστα, ο μικρότερος γιος της οικογένειας Παπακαλιάτη ζει μόνιμα στην Κρήτη όπου και εργάζεται σε οικογενειακές επιχειρήσεις.

Ο ίδιος, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού ενώ η ομοιότητα που έχει στα μάτια με τον Χριστόφορο, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ