Follow us

Η Barbie Ferreira μιλάει για την αποχώρησή της από το "Euphoria" | "Βαρέθηκα να παίζω τη χοντρή κολλητή"

Σε πρόσφατο podcast στο Armchair Expert με τον Dax Shepard, μίλησε το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Barbie Ferreira, για τη σχέση με τον πατέρα της, την πορεία της ως μοντέλο, αλλά και για την απουσία της από την τρίτη σεζόν της γνωστής σειράς Euphoria.

Barbie Ferreira instagram

Η Barbie Ferreira ήταν καλεσμένη στο podcast Armchair Expert του Dax Shepard. Ξεκινώντας μίλησε για την μεταποίηση του ονόματος της. "Το βαφτιστικό μου είναι Barbara. Όταν ήμουν νέα δεν το έβρισκα πολύ χαριτωμένο..με φώναζαν Barb και ούτω καθεξής. Το όνομα στην Βραζιλία είναι πολύ σύνηθες...η μαμά μου έλεγε "είναι το όνομα της μητέρας μου" αλλά εγώ ήθελα να ακούγεται νέο και πρωτότυπο. Οπότε ειδικά όταν μπήκα στον χώρο του μόντελινγκ συστηνόμουν Barbie Ferreira".

Δεδομένου της επισήμανσης της καταγωγής της από την Βραζιλία, μίλησε για την γνωριμία των γονιών της και την σχέση με τον πατέρα της. " Όταν μετακόμισε η μητέρα μου στα 18-20, γνωρίστηκαν σε μία βραζιλιάνικη κοινότητα, καθώς και ο πατέρας μου είναι από εκεί, συγκατοίκησαν και ερωτεύτηκαν".

Παρόλο που μιλούσε με τον πατέρα της μέχρι 7 ετών, αυτό μετά άλλαξε. " Μέχρι σήμερα δεν ξέρω πού βρίσκεται, όλο μετακινείται. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν του μιλάω. Η μαμά μου όταν τον γνώρισε ήταν μικρή και αθώα, ενώ αυτός 15 χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν κακός μαζί της. Μέχρι σήμερα είναι νάρκισσος και δεν έχει κάνει κάτι με την ζωή του. Το θέμα αυτό είναι το πιο περίπλοκο ακόμα στο κεφάλι μου" έκλεισε, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενη που μεγάλωσε με την μητέρα της και την γιαγιά της.

Για το μόντελινγκ δήλωσε: "Άρχισα να ασχολούμαι με τον μόντελινγκ περίπου στα μέσα του Λυκείου. Ξεκίνησα για την American Apparel όταν ακόμη δούλευα στο Mall. Τότε έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω High Fashion μοντέλο. Δεν είμαι αρκετά αδύνατη, δεν γνώριζα για τα μοντέλα με τις καμπύλες. Ότι έκανα εξαρχής ήταν για να γίνω ηθοποιός".

Με βάση την αναφορά σε μία φίλη της όπου τραβούσε περισσότερη προσοχή και την αλλαγή της εμφάνισης της με το μόντελινγκ, ο Shepard παρατήρησε την εξαιρετική σύμπτωση της ζωής της με τον ρόλο της στο Euphoria. "Πριν από αυτό το cast, ό, τι ρόλο είχα δει για μένα ήταν προσβλητικός. Κανείς δεν είχε ξαναδεί ή ξανακάνει κάτι τέτοιο. Μία σεζόν μπορεί να διαρκούσε 9 μήνες".

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν και εξήγησε τον λόγο βάζοντας τέρμα στις φήμες. Η Ferreira ήθελε να δει κάποια εξέλιξη στην Kat, τον χαρακτήρα που υποδυόταν, όμως δεν προβλεπόταν κάτι τέτοιο, οπότε, κατέληξαν πως η συνεργασία τους δεν μπορούσε να συνεχιστεί. "Δεν ξέρω αν θα της φέρονταν δίκαια, νομίζω πως το γνωρίζαμε αμφότεροι. Ήθελα πραγματικά να μπορούσα να μην είμαι η χοντρή κολλητή. Δε θέλω να παίζω τέτοιους ρόλους, και νομίζω πως ούτε εκείνοι το ήθελαν αυτό"

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη φήμη που την ήθελε να φεύγει έξαλλη από το set. "Στην πραγματικότητα, αυτό δεν έγινε ποτέ. Μία φορά γύρισα τον αστράγαλό μου και πήγα για ακτινογραφία – μήπως εννοούσαν αυτό;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ